A kókuszolaj csodás tápanyag

Írta: sumer586 Téma Beküldő www.kokuszolaj.bolt.hu

Sütéshez a finomítatlan kókuszolaj sokkal jobb, mint bármelyik más növényi olaj. Olyan jól bírja a magas hőmérsékletet, hogy molekulaszerkezete a sütés során nem károsodik, vagyis nem válik egészségtelenné, mint az olívaolaj. A zsírok, olajok helyettesítésére a kókuszzsír kitűnő és nem csak ázsiai ételek készítéséhez. Vásárolhatunk olyan változatot is, mely sem kókusz illattal, sem kókusz ízzel nem rendelkezik, így az elkészült ételek ízét sem módosítja. A Barco kókusz olaj nem hidrogénezett, így tápanyagtatalma maximális. Kiemelkedő arányban tartalmaz értékes zsírsavakat, melyek szívvédő hatást fejtenek ki.
You must login to tell this story to your friend(s). No account yet? Join now, it's simple and of course free!
You must login to share this story to a group. No account yet? Join now, it's simple and of course free!
  • 1
  • Eltüntetés
  • Szavazás

Be kell lépned, hogy erre a bejegyzésre szavazhass. Nincs még fiókod? Nyiss egyet most! Gyors, könnyű és ingyenes!

Be kell lépned, hogy ezt a bejegyzést eltüntethesd. Nincs még fiókod? Nyiss egyet most! Gyors, könnyű és ingyenes!

Belépés To CikkLista

Nincs még fiókod? Nyiss egyet most! Ingyenes!